Öğrenci Kayıt Yenileme İşlemleri

Kayıt yenileme işlemleri 29 Ağustos - 02 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak

Sayın Velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi'nin 12. Maddesi 4. Fıkrasına göre,"BİLSEM'e kayıtlı öğrencilerin velileri tarafından her yıl eylül ayının ilk haftasının sonuna kadar kayıt güncelleme işlemleri yapılır." denilmektedir. Yine aynı yönergenin 14. maddesinin 3. fıkrasında ise "BİLSEM'e kayıtlı olup kayıt güncelleme döneminde işlem yaptırmayan öğrencilerin BİLSEM ile ilişiği kesilir." denilmektedir.

"29 Ağustos-02 Eylül 2022 Kayıt Yenileme" tarihlerimiz olarak belirlenmiştir.

Kayıtlarda herhangi bir sorun yaşanmaması ve sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi adına, işlemleriniz için belirtilen tarihlerde kayıt yenilemeyi yapmanız rica olunur.

Kayıt Yenileme  İçin Gerekli Belgeler

1- Kayıt Yenileme formu (Bilsemden verilevektir)

2- Veli Muvafakat Belgesi ve Veli Sosyal Medya İzin Belgesi (Bilsemden verilevektir)

3- Öğrencinin Öğrenim Gördüğü Okuldan Öğrenci Belgesi.

4- 2 adet güncel fotoğraf

Not: Öğrenci belgesi, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bilgilerini içerecektir. Belgede öğrencinin okulundaki günlük ders giriş ve çıkış saatlerinin belirtilmesi gerekmektedir. (Etüt,kurs ve destek eğitim odası vb saatleri yazılmayacaktır)

NOT: Kayıt Güncellemeler 29 Ağustos-02 Eylül 2022 tarihleri arasında yukarıda belirtilen belgeleri kurumumuza elden teslim etmeleri halinde kayıt güncelleme işlemi yapılabilecektir. Kayıt güncellemeyen öğrencilerin kaydı silinecektir.

Yayın: 29.01.2022 - Güncelleme: 23.08.2022 01:40 - Görüntülenme: 201