Ock

Hatay il milli eğitim müdürlüğünün yürütücüsü olduğu ‘Okul Eğitim Akreditasyonu’ isimli Erasmus+ projesine katılan öğrencilerimiz Viyana’da.

Ock

Kurum Müdürümüz Abdi AYNACI, Reyhanlı İlçe Milli Eğitim Özel Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Ahmet ŞANVERDİ ve  Kırıkhan RAM Müdürü  Mustafa DURAL ile birlikte Yenişehir İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerimizle ilgili bilgi alışverişinde bulunmuşlardır.

Ock

Kurum Müdürümüz Abdi AYNACI, Kırıkhan RAM Müdürü  Mustafa DURAL ile birlikte Reyhanlı Toki Şehit Abdulkadir Erkan İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerimizle ilgili bilgi alışverişinde bulunmuşlardır.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı Bilim ve Sanat Merkezlerine (BİLSEM) 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlandı.

May

eTwinning Erasmus+ kapsamında uluslararası kalite etiketi başvurusu yapıldı. "GERİ DÖNÜŞÜM SANATI" adlı proje çalışmasında proje yürütücüsü olarak çalışan Fen Bilimleri öğretmenimiz FEYDULLAH ASLAN tarafından çalışmalarda aktif görev alan öğrencilerimize katılım belgeleri verildi. Kalite etiketi başvurusunda ülkemizin çeşitli illerinden katılımcıların bulunduğu okullar ile birlikte İtalya'dan uluslararası proje yürütücüsününde bulunduğu geri dönüşüm sanatı çalışmaları neticesinde öğrenciler keyifli bir dönem yaşadılar. Ger dönüşüm materyalleriyle oyun hamurları, çeşitli resimler yaptılar. Logo, afiş, şiir ve kompozisyon çalışmalarının yapıldığı projede eTwinning uluslararası kalite etiketi sonucu beklenmektedir.

Nis

Matematik Öğretmenimiz Ayşe ÖZBEN tarafından koordine edilen Zeka Oyunları Turnuvası kurumumuzda başarıyla tamamlandı. Dereceye giren öğrencilerimiz kurumumuzu ilçede temsil ettiler.

Mrt

Kurum Müdürümüz Metin GÜVEN, Müdür Yardımcımız Mehmet ÇOLAK ve Rehber Öğretmenimiz Hüseyin AYAN öğrencilermizi okullarında ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Şehit Ahmet Saylak İlkokuluna ziyarette  bulunduk.

Mrt

Kurum Müdürümüz Metin GÜVEN, Müdür Yardımcımız Mehmet ÇOLAK ve Rehber Öğretmenimiz Hüseyin AYAN öğrencilermizi okullarında ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Muhammet Çalışlar İlkokuluna ziyarette  bulunduk.

Mrt

Kurum Müdürümüz Metin GÜVEN, Müdür Yardımcımız Mehmet ÇOLAK ve Rehber Öğretmenimiz Hüseyin AYAN öğrencilermizi okullarında ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Mimar Sinan Ortaokuluna ziyarette bulunduk.

Mrt

Hatay Milli Eğitim Müdürlüğünün 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı ERASMUS+ Okul Eğitimi Alanında Konsorsiyum Ortağı Olduk

Geri dönüşüm sanatı proje bağlantısı